Дніпропетровщина і Донеччина допомагають війську і згадують армійські навички

Понеділок, 24 березня 2014, 13:53
Свідомі жителі Дніпропетровська намагаються всіляко допомогти українським воякам.
Дніпропетровщина  і Донеччина  допомагають   війську і згадують  армійські навички

Моральна та фінансова підтримка – це найменше, чим може поділитись кожен українець. Тому у Дніпропетровську активісти вдаються до радикальних та щирих дій.

Зокрема, члени маріупольського байк-клубу «Angels» на чолі з їхнім президентом Андрієм Німцем вирішили навідатись до польового табору мотострілкового батальйону. Там чоловіки передали військовим придбані за власний кошт засоби гігієни, ліхтарики, теплі речі, приладдя для ремонту техніки. Жителі міста також вирішили долучитись до такої акції і зібрали кошти для військових.

Також жительки міста Нікополь почали активно освоювати ази надання першої домедичної допомоги, а чоловікам почали надходити повістки в армію для проходження військової підготовки. У посиленому режимі працює нікопольський військкомат, працівники строковою служби інформують громадян про збори та речі, які складають список першої необхідності для військових.

Надавати різного роду допомогу жителі Дніпропетровська та Маріуполя не планують припиняти, а вдячні військові заявили, що за такої підтримки готові боронити рідну державу до останнього.

Фото: Народна армія; Говорит и показывает Никополь

comments powered by HyperComments