У Дніпропетровську затримали бортпровідника, який повідомляв бойовикам про вильоти авіації ЗСУ

П'ятниця, 19 вересня 2014, 22:54
У затриманого вилучено технічні засоби стеження і зв'язку, які він використовував для отримання і передачі інформації бойовикам «ДНР».
У Дніпропетровську затримали бортпровідника, який повідомляв бойовикам про вильоти авіації ЗСУ

 

У Дніпропетровську правоохоронці затримали бортпровідника однієї з авіакомпаній, котрий передавав бойовикам терористичної організації «Донецька народна республіка» інформацію про базування і бойові вильоти літаків Повітряних сил України в зону проведення антитерористичної операції.

 «У ході проведення оперативних заходів луганські оперативники отримали інформацію про те, що 30-річний житель міста Горлівка Донецької області, який працює бортпровідником однієї з авіакомпаній, завербований як агент бойовиками «ДНР». За родом своєї діяльності він мав доступ до інформації про базування і бойові вильоти літаків ЗСУ в зону АТО. За матеріальну винагороду в доларовому еквіваленті він передавав інформацію бойовикам «ДНР», - повідомили у прес-службі МВС.

Луганські оперативники звернулися за допомогою до керівництва Департаменту карного розшуку МВС України та дніпропетровських колег. Була створена спільна група, співробітники якої відстежили пересування агента бойовиків і затримали його в Дніпропетровську.

 У затриманого було вилучено технічні засоби стеження і зв'язку, які він використовував для отримання і передачі інформації бойовикам «ДНР». Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за статтею 258 Кримінального кодексу України «Терористичний акт». Слідство проводиться Службою безпеки України.

comments powered by HyperComments