В аеропорт Дніпропетровська звозять дрова для військових

Понеділок, 29 вересня 2014, 19:43
Волонтери упевнені, що силами патріотів зберуть стільки, скільки потрібно.
В аеропорт Дніпропетровська звозять дрова для військових

 

"Впало дерево – дрова для військових" – під таким девізом проходить акція  збирання дров для військово-польового госпіталю в аеропорту Дніпропетровська.

"Усього потрібно зібрати 150 кубів дров. Сьогодні патріоти вже привезли нам дві 5-тонні машини дров і 5 седанів, забиті паливом. Люди привозять дрова своїми машинами, військові в шоці", – розповідає волонтер і організатор акції Юрій Мисягін.

За словами волонтера, питання з дровами для військових скоро буде закрито, оскільки відгукнулося багато небайдужих людей. Спочатку люди самоорганізовувалися та  їхали збирати поламані бурею гілки, а потім стали дзвонити і приводити вже готові дрова. Волонтер впевнений, що силами патріотів зберуть необхідну для опалення військово-польового госпіталю і блокпостів взимку кількість дров. В аеропорту, який буквально завалили дровами, не проти такого повороту подій, адже госпіталь потрібно обігрівати.

 "Була чудова суботу. Спонтанно вирішили напилити дров для військових в госпіталь. Ми знайшли ряд сухостоїв. Протягом дня до нас приєдналося ще дві сім'ї з дітьми. Провели чудово час на повітрі, діти допомагали ламати гілки. Шкода пила була одна. Підсумок: розібралися з ремонтом і роботою бензопили, зламали сокиру, почистили перемогу від декількох аварійних дерев, розім'ялися після офісної роботи, накололи всі дрова, склали в мішки і відвезли в аеропорт. Хтось зігріється в наметах. Долучайтеся до корисного, впало дерево – в топку!", – розповідає один з учасників акції Юджин Манзанас.

comments powered by HyperComments