На Дніпропетровщині завершився перший етап підготовки до парламентських виборів

Середа, 1 жовтня 2014, 22:31
Радник губернатора Дніпропетровщини Сергій Юхименко повідомив, що Обласний оперативний штаб завершив перший етап підготовки до виборів до Верховної Ради України, який тривав з 22 по 30 вересня. Про це повідомляє Інтернет-видання "Главное".
На Дніпропетровщині завершився перший етап підготовки до парламентських виборів

 

За цей час оперативні мобільні групи штабу обстежували всі 17 окружних виборчих комісій. Гострих порушень не виявлено. Деякі округи отримали несуттєві зауваження, які мають бути ліквідовані найближчим часом.

За словами Сергія Юхименка, на одному з округів бракує виборчих урн, ще на одному проблеми з транспортом. Проте найбільша проблема - це протипожежна безпека.

"Ми спільно з державною службою з надзвичайних ситуацій проводили ці обстеження. Складений акт. Переконаний, що найближчим часом місцеві органи влади ліквідовують усі порушення", - відзначив Сергій Юхименко.

Другий етап роботи Штабу проходитиме з  2 по 9 жовтня, під час якого заплановано проведення 17 виїзних нарад, а також перевірка готовності округів до виборів. Під час другого етапу пройде повторна перевірка на ліквідацію тих зауважень, які були надані під час першого етапу.

Також Сергій Юхименко додав, що місцеві органи влади дотримуються календарного плану, який встановлений ЦВК. Так вже зараз встановлені 676 стендів і 1165 дощок оголошень, де кандидати можуть розміщувати матеріали передвиборної агітації.

comments powered by HyperComments