У Дніпропетровську суддя наклала на себе руки після загибелі сина при захисті донецького аеропорту

Четвер, 2 жовтня 2014, 12:46
Суддя Апеляційного суду Дніпропетровська Ірина Тищик наклала на себе руки після загибелі сина в зоні АТО. Він у складі звідної роти 93-ої бригади захищав аеропорт Донецька, де загинув 28 вересня, передає сайт «Главное».
У Дніпропетровську суддя наклала на себе руки після загибелі сина при захисті донецького аеропорту

 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуке написав Юрій Бутусов.

"Олексій Тищик, боєць 93-ої механізованої бригади. У складі звідної роти 93-ої бригади Олексій захищав аеропорт Донецька. Усі, хто боявся - втекли, а вони, кращі і найсміливіші, - залишилися, і у тому числі Олексій.Тому що не лише про себе думають ці хлопці. 28 вересня, в самий розпал "перемир'я", при відбитті атаки російських військ наш БТР отримав пряме попадання танкового снаряда і спалахнув, як свічка. Олексія було неможливо врятувати... 30 вересня Ірина Тищик наклала на себе руки", - написав Бутусов.

Він додав, що це була звичайна сім'я, сина ніхто і не думав "відмазувати", а він  жодного разу не поскаржився і завжди говорив мамі, що у нього все гаразд.

"Інтелігентні російськомовні люди. Була сім'я - і немає сім'ї. Вони загинули, тому що параноїк в Кремлі вирішив погратися в "стратежку", розв'язати війну між народами і повбивати тисячі людей. Ці жертви - це наше зобов'язання змінити все. Це наше зобов'язання битися до кінця. Це наше зобов'язання очистити Україну від негідників, які її катують, і побудувати державу, в якій нам буде не соромно дивитися в очі тим, хто віддав за наше з вами майбутнє найрідніше і дорожче", - підкреслив Бутусов.

comments powered by HyperComments