Дніпропетровськ приймає форум енергетичної безпеки

П'ятниця, 10 жовтня 2014, 19:22
Учора і сьогодні в нашому місті працюють гості з Німеччини і декількох регіонів України. Інформує сайт «056».
Дніпропетровськ приймає форум енергетичної безпеки

 

Як розповів ініціатор проведення форуму "Шлях до енергетичної безпеки" глава Дніпропетровської обласної ради Євгеній Удод, в нім беруть участь іноземні фахівці в області енергозбереження.

Я постарався зібрати цих людей в одному місці з двохпричин: перше - нам, із зрозумілої причини, вкрай потрібна модель сучасної системи управління енергоресурсами і її економії. І друге – Дніпропетровщина - єдина область в Україні, яка системно займається цим питанням", - підкреслив Євгеній Удод.

За його словами, на рівні Дніпропетровської області створені усі умови для розвитку енергозбережнихтехнологій. Тепер треба на державному рівні розробити модель державно-приватного партнерства. Що дасть потужний імпульс для розвитку найсучасніших технологій, які допомагають економити.

Дніпропетровщині на форумі є про що розповісти колегам з інших областей.

"Ні, ми не створили тут ще Німеччину, як зразок дбайливого ставлення до енергії. Ми просто перші про це давно замислилися і потурбувалися. Зробили перші успішні кроки. Тому вирішили поділитися досвідом з усією країною", - розповів Євгеній Удод.

comments powered by HyperComments