На Дніпропетровщині затриманий бойовик "ДНР", який готував теракт (ФОТО)

Вівторок, 21 жовтня 2014, 12:50
У Дніпропетровську Служба безпеки України в результаті спецоперації затримала на конспіративній квартирі одного з бойовиків терористичної організації "ДНР".
На Дніпропетровщині затриманий бойовик "ДНР", який готував теракт (ФОТО)

 

Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в прес-службі СБУ в Дніпропетровській області. Під час обшуку в його будинку було вилучено 20 кг пластиди у вигляді голови багатиря з детонаторами всередині, пістолет "ПМ" і посвідчення співробітника "генеральної прокуратури ДНР"", - говориться в повідомленні.

Встановлено, що злочинець з позивним "Рем" брав участь у бойових діях на стороні сепаратистів і очолював терористську групу, яка підпорядковується бойовику "Сармата".

Встановлено, що затриманий повинен був здійснити 3 вибухи - на складі паливно-мастильних матеріалів у військовому містечку ВС України, біля Дніпропетровської ОДА, разом з представницьким офісом в центрі міста.

Прокуратурою Дніпропетровської області розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 258-3 і ч.1 ст. 258 Кримінального кодексу України. Затриманому суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Тривають слідчі дії.

comments powered by HyperComments