У Дніпропетровську Порошенко співав гімн і робив селфі зі студентами (фото,відео)

Середа, 22 жовтня 2014, 11:34
Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Дніпропетровської області представив "Стратегію реформ - 2020" студентам Дніпропетровського національногоуніверситету імені О. Гончара. Інформує сайт "Сегодня".
У Дніпропетровську Порошенко співав гімн і робив селфі зі студентами (фото,відео)

 

Глава держави відзначив свою готовність і волю до втілення реформ, метою яких є досягнення відповідності критеріям Європейського Союзу в 2020 році. "Мета - 2020, коли Європейський Союз задовольнить українську вимогу про надання перспективи членства", - зазначив Президент.

Глава держави особливо відзначив, що зараз більше 70 відсотків українців підтримують інтеграцію України в ЄС.

Програму реформ студентам представили Віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман та заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків.

Крім того, разом зі студентами Порошенко заспівав гімн України, передає УНН.

Після виконання гімну П.Порошенко зазначив, що "ще рік тому Гімн співали одиниці. Подивіться, як сильно ми змінилися. Слава Україні!"

Нагадаємо, під час свого візиту до Дніпропетровська, П.Порошенко також зазначив, що Україна має повернути собі статус космічної держави, адже нам є чим пишатися, і є досягнення, які зроблені саме "Южмашем".

А також він зазначив, що "ми повинні бути впевнені, що наша армія, Збройні Сили, їх оснащення відповідає кращим світовим зразкам".

comments powered by HyperComments