У зв'язку з палаючими торф’яниками ДАІ обмежило рух по трасі "Дніпропетровськ - Царичанка - Кобеляки -Решетилівка"

Неділя, 2 листопада 2014, 11:12
Як повідомлялося раніше, під Дніпропетровськом, в районі с. Балівка горять торф’яники, видимість на дорозі практично відсутня. Нині рух автотранспорту на ділянці км 31 + 000 - 43 + 741 автомобільної дороги Р-52 "Дніпропетровськ -Царичанка - Кобеляки - Решетилівка" обмежено через задимленість. Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в прес-службі ДАІ України в Дніпропетровській області.
У зв'язку з палаючими торф’яниками ДАІ обмежило рух по трасі "Дніпропетровськ - Царичанка - Кобеляки -Решетилівка"

 

Об'їзд передбачений по автодорозі С- 040432 "Партизанське - Лобойківка" і автодорозі Т- 0414 "Дніпродзержинськ-Петриківка-Магдалинівка" протяжністю 12,3 км.

"Зараз напрям руху автотранспорту залежить від щільності задимленості дороги, постійно міняється, і регулюється силами наряду ДПС.

Станом на 30.10.2014р. пожежу торф’яника не злокалізовано. Задимленість від горіння торф'яної  землі погіршило проїзд по автодорозі С- 040432  "Партизанське - Лобойківка".

Службою автомобільних доріг спільно з ДАІ в Дніпропетровській області прийнято рішення про обмеження руху на ділянках автодоріг Р- 52 "Дніпропетровськ - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка", км.31 000 - км.43 741 і С- 040432 "Партизанське –Лобойківка».

Рух транспорту буде організований по автодорозі Т- 04-05 "Дніпропетровськ-Хуторське", - говориться в повідомленні ДАІ.

Ситуація із задимленістю ділянок доріг постійно міняється і тому при зменшенні задимленості рух транспорту здійснюватиметься по основному напряму автодороги, при збільшенні - по автодорозі Т- 04-05 "Дніпропетровськ-Хуторське".

Державтоінспекція Дніпропетровською звертається з проханням до водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей, бути гранично уважними і обережними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників і вимог дорожніх знаків.

comments powered by HyperComments