У Дніпропетровській області з настанням холодів чекають утричі більше біженців зі сходу України

П'ятниця, 7 листопада 2014, 12:32
На сьогодні в Донецькій і Луганській областях зосереджені близько 4 - 4,5 млн людей. Очікується, що з настанням холодів кількість біженців в Дніпропетровській області може зрости у декілька разів. Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в пресс-службі Дніпропетровської ОДА.
У Дніпропетровській області з настанням холодів чекають утричі більше біженців зі сходу України

"Наші стосунки стають тіснішими і дружніми. Ми допомагаємо вирішувати один одному проблеми практично щодня. Сьогодні основна тема для нас -тимчасово переміщені особи. Наближається зима, і перед адміністрацією стоїть чітке завдання - зробити так, щоб жоден український громадянин, який прибуде до нас з території Донецької і Луганської областей, не залишився без нашої уваги. Ми його повинні нагодувати, прихистити, обігріти, одягнути", - сказав радник губернатора Дніпропетровської області Борис Трейгерман під час зустрічі з Генеральним Консулом Німеччини в Донецьку Детлеф Вольтером.

Нагадаємо, що за сприяння німецької сторони в Дніпропетровській області незабаром з'являться модульні будинки для вимушених переселенців.

"Ми моніторимо область на предмет того, скільки місць ми маємо в резерві для поселення біженців: це і недіючі палаци культури, і спортивні зали, і навчальні заклади. Тому що з настанням холодів кількість переселенців може зрости у декілька разів. Влада має бути готова їх прийняти", - підкреслив Борис Трейгерман.

comments powered by HyperComments