У Дніпропетровській області збільшили фінансування на проведення ДНК-тестів для упізнання бійців АТО загиблих

П'ятниця, 14 листопада 2014, 15:02
Начальник управління забезпечення проведення реформування, організаційної роботи і роботи із зверненнями громадян Дніпропетровської ОДА Олена Лугова розповіла, що до категорії лабораторних досліджень відносяться і дослідження:патологоанатомічні, гістологічні і судово-медичні дослідження. Про це І А "МОСТ-ДНЕПР" стало відомо на місці події.
У Дніпропетровській області збільшили фінансування на проведення ДНК-тестів для упізнання бійців АТО загиблих

У регіоні було збільшено фінансування проведення ДНК-експертиз, спрямованих на встановлення особи загиблихв зоні АТО військовослужбовців. Збільшення фінансування стало можливим за рахунок перерозподілу коштів, виділених на охорону здоров'я.

"Ми знайшли можливість усередині фінансування своєї галузі пересунути фінансування і максимально надати можливість у бюро судово-медичної експертизи проводити складні генетичні дослідження, як дослідження встановлення особи (загиблих хлопців в зоні АТО). Гроші виділені з обласного бюджету, близько 600 тис. грн і це вже допомогло провести 392 дорогих досліджень. Розуміючи усю відповідальність і важливість, ми знайшли можливість перерозподілити ці гроші", - повідомила вона.

comments powered by HyperComments