На Дніпропетровщину доставили житлові модулі і гуманітарку з Німеччини

Неділя, 16 листопада 2014, 14:46
У Кривій ріг з Німеччини у рамках гуманітарної допомоги прибула перша вантажівка з шістьма розбірними житловими модулями. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
На Дніпропетровщину доставили житлові модулі і гуманітарку з Німеччини

Модулі будуть використані для розміщення в них переселенців з Донецької і Луганської областей. Вступ наступних житлових модулів відбудеться згідно із затвердженим з німецькою стороною графіком.

На сьогодні головне питання полягає у виборі підрядної організації. Після його рішення Червоний Хрест і інвестори почнуть роботи з монтажу модульних будівель.

Крім того, цього ж дня приїхало п'ять вантажівок з гуманітарною допомогою. У складі гуманітарного вантажу знаходяться диван-ліжка, розкладні і звичайні ліжка, подушки, постільна білизна, спальні мішки, одяг, дитячі візки, водонагрівачі, мікрохвильові печі, електричні плити, термовентилятори, конвектори, баки для питної води і два дитячі майданчики.

Усього в Дніпропетровській області буде побудовано приміщень модульного типу на п'яти земельних ділянках в містах Дніпропетровськ, Кривий ріг, Павлоград і Нікополь.

comments powered by HyperComments