Колишній начальник ДАІ Дніпропетровської області зізнався в корупції

П'ятниця, 16 січня 2015, 13:27
Мар'ян Блажівський розповів усю правду про розміри корупції у відомстві і хоче спокутувати свою провину в зоні АТО. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Колишній начальник ДАІ Дніпропетровської області зізнався в корупції

Блажівський контролював основні чотири напрями підзвітних йому відомств. До їх числа входили: МРЕО, Дорожньо-патрульна служба, Дорнагляд і Технагляд.

З кожного відомства йому діставалися десятки тисяч доларів на місяць. У корупційній схемі були задіяні усі співробітники, від рядових постових ДПС до начальників відділів. Оподатковувалося все, від складання іспиту в автошколі до реєстрації номерів і купівлі нового автомобіля. Навіть питання перевезень вантажу по області і розміщення рекламних щитів не могли вирішитися без відповідної "мзди". За приблизними оцінками, сумарно Блажівський на корупційних схемах отримував не менше 200 тисяч доларів щомісячно.

Усвідомивши глибину відповідальності від скоєного, колишній начальник Дніпропетровського ДАІ записав відеозвернення, де детально озвучив усі суми і пункти, за які бралися хабарі. Намагаючись спокутувати провину, корупціонер написав заяву в добровольчий батальйон "Донбас".

comments powered by HyperComments