«Команди Коломойського» братимуть участь на місцевих виборах в усіх регіонах (фото)

Четвер, 2 квітня 2015, 11:44
Швидше за все, члени «команди Коломойського» на прийдешніх виборах робитимуть акцент на регіони. Покинувши пост губернатора, Коломойський не збирається закінчувати свою політичну кар'єру. Швидше за все, на майбутніх виборах в жовтні його інтереси представлятимуть відразу декілька політичних проектів. Так вважає політтехнолог Дмитро Джангіров.
«Команди Коломойського» братимуть участь на місцевих виборах в усіх регіонах (фото)

«Упевнений, що Коломойський гратиме «по усій дошці»»,- заявив Джангіров. Серед його прибічників - Олег Ляшко, Антон Геращенко, Дмитро Ярош і Парасюк. Усі вони були присутніми на «прощальному» концерті - мітингу, який будувала «команда» екс-губернатора.

Коломойський поставить своїх кандидатів на вибори по різних регіонах України. Це можуть бути як представники «Правого сектора», так і «Народного фронту», або проект з Парасюком.

«Велика вірогідність, що люди Коломойського підуть на пряму конфронтацію до Порошенка. Колишній губернатор дозволяє собі говорити відвертіше, ніж президент», - підсумував політолог.

Нагадаємо, що 28 березня в Дніпропетровську на центральній площі відбувся мітинг-концерт, організований «командою Коломойського». Крім того, співробітники СБУ запобігли теракту, який планувалося влаштувати на цьому концерті.

 

comments powered by HyperComments