Чому на Дніпропетровщині почався газовий ажіотаж

Понеділок, 10 серпня 2015, 11:35
У Дніпропетровську і області з 1 липня змінили постачальника газу. Ним стало підприємство «Дніпропетровськгаззбут», і тепер жителі регіону все частіше переоформлюють договори на постачання газу. Це треба встигнути зробити до 31 грудня.
газовий ажіотаж

У абонентських відділеннях в Дніпропетровську вибудовуються черги ще з ранку. Споживачі з Криничанського району масово їдуть в одне газове господарство. Там працює всього два відділення, а в коридорі стоїть пара стільців. Деякі пенсіонери приїжджають по декілька разів, адже за один день не можуть потрапити на прийом через черги.

Деякі споживачі отримали платіжки про борги, яких немає, і приїхали в газове господарство, щоб розібратися з непорозуміннями. А інші - щоб переоформити договори на постачання газу.

У Дніпропетровському відділенні на вулиці Котляревського, 7 а черги ще більше - деякі приходять вночі, щоб бути в числі перших, хто потрапить на прийом. Сюди з'їжджаються з лівого берега Дніпропетровська і Підгороднього. Domik.ua стало відоме, що за день в чергах стоять до 150 людей.

Через те, що співробітники газового господарства працюють повільно, споживачам доводиться приїжджати у відділення знову і знову.

comments powered by HyperComments