Представники партії «Укроп» впевнені, що то була політична розправа

Юлія Гуш  |  Неділя, 1 листопада 2015, 15:20
Керівник Харківської обласної організації «Укроп» Віталій Мірошников прокоментував нещодавній арешт лідера партії Геннадія Корбана.
Представники партії «Укроп» впевнені, що то була політична розправа

За його словами, всі події, пов’язані з арештом Корбана є нічим іншим, як політичною розправою з боку правлячої партії. «Я вважаю, що це політична розправа провладної партії над партією, яка є її опонентом, – підкреслив Віталій Мірошников, – ми набрали достатньо непогані результати по Україні. У нас в 15 областях люди пройшли в обласні ради. По Харківській області з 21 кандидатів пройшли 12. Тому вони вирішили що ми дуже заважаємо. Почалася політична розправа. В нас в Харківській області міліція МВД готувалась з приводу наших членів партії. Надали телефони та адреси наших організацій. Зрозуміло, що це все ланки одного ланцюга для подальшого пиляння цих людей, для їх залякування. Це, по суті, тотальна розправа не тільки над керівником партії, але і над людьми місцях».

Також він поділився власними прогнозами стосовно того, як ця ситуація буде розвиватися в подальшому. «Якщо ми подивимся на те, кого арештували, а кого відпустили, то люди з Опозиційного блоку, які були при Януковичі, незважаючи на те, що вони крали, так і не арештовані. Арештовують тільки патріотів. Їх арештовано, як ми бачимо, доволі багато. Тому Корбана будуть скоріш за все тримати, катувати і вибивати з нього якусь інформацію для того, щоб партія під час другого туру виборів в Дніпропетровську та Павлограду не змогла пройти пройти. Ну і для того, щоб дискредитувати нашу партію і не дозволити їй через 2 роки взяти участь у виборах. Намагатимуться нашу партію розчавити, тому по всім обласним організаціям і до керівництва нашої партії будуть застосовуватися такі методи, які зараз реалізуються».

Віталій Мірошников розповів, що представники партії будуть влаштовувати різного роду акції протесту. «Ми будемо протестувати, – зазначив він, – у нас пройшли депутати до місцевих рад, ми будемо робити заяви, ми будемо все це доносити до громадськості. Для того, щоб люди побачили справжнє обличчя тих, хто знаходиться при владі. В Києві чи Дніпропетровську, залежно від того, де саме будуть відбуватися основні події, ми будемо проводити мітинги та мирні акції протесту».   

comments powered by HyperComments