Арешт Корбана - це спроба дестабілізувати ситуацію в Україні – Борислав Береза

Неділя, 1 листопада 2015, 18:41
Арешт Корбана - це спроба підставити президента і отримати дестабілізацію в країні напередодні дворічної річниці початку Майдану і закінчення виборів.
Арешт Корбана - це спроба дестабілізувати ситуацію в Україні – Борислав Береза

Так на свій сторінці в соцмережі Facebook прокоментував арешт лідера «Укропу» Геннадія Корбана депутат Верховної Ради України Борислав Береза.

«Ті, хто це зробив повинні розуміти, що наслідки можуть бути незворотні. Притому, як у внутрішній ситуації так і в зовнішній. І вороги України розпіарять ці події так, що відмитися буде украй складно. А то і неможливо. Думати потрібно завжди перед тим, як що-небудь робити. Ось мені і цікаво, хто придумав цю акцію, які були для цієї основи і чого він хотів досягти? Поки відповідей немає», - написав він.

 

 

Последнее время у меня с Геннадием Корбаном были не лучшие отношения. Это произошло по многим причинам и в первую очеред...

Posted by Borislav Bereza on 31 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, Геннадій Корбан був заарештований учора, 31 жовтня, у рамках спецоперації, проведеної спільно СБУ і Генпрокуратурою.

Сьогодні, 1 листопада, на брифінгу в Києві прокурор ГПУ Владислав Куценко повідомив, що Геннадій Корбан підозрюється в створенні злочинного угрупування.

 

comments powered by HyperComments