У Дніпропетровській ОДА ввели сервіс електронних петицій

Ярослав Волков  |  П'ятниця, 6 листопада 2015, 16:00
Щоб петиція потрапила на розгляд керівництва області, досить всього двох підписів на її підтримку.
У Дніпропетровській ОДА ввели сервіс електронних петицій

Про це повідомив радник глави Дніпропетровської ОДА Юрій Голик на офіційному сайті відомства.

За його словами, глава Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко поставив завдання створити сайт колективних звернень, щоб людям стало ще простіше ділитися своїми пропозиціями з керівництвом області.

Радник глави ОДА також повідомляє, що цей сервіс вже запущений. За його словами, на розгляд спеціальної комісії потрапляють усі петиції, які набрали хоч би два підписи. У комісію входить керівник облдержадміністрації, його заступники, а також глави деяких управлінь відомства.

Варто відзначити, що 28 серпня поточного року на сайті президента України Петра Порошенка був запущений аналогічний сервіс зі збору електронних петицій. Раніше, на початку липня Верховна Рада ухвалила президентський законопроект про електронне звернення і електронну петицію.

До речі, Юрій Голик є переселенцем із зони проведення антитерористичної операції. До бойових дій він мешкав у Луганську і керував різними друкованими виданнями, а також фірмами, що поширювали газети. Останньою з луганських газет, засновником якої виступав Юрій Голик, була «Бесплатка».

Раніше повідомлялося, що одна з благодійних організацій Дніпропетровська запустила унікальний флешмоб: кожен репост проекту в соцмереж міняють на 10 гривень для купівлі тест-смужок виміру рівня цукру в крові у інсулінозалежних дітей.

 

 

comments powered by HyperComments