Студенти із Слов’янська в Донецькій області пропонують робити ялинки своїми руками

Четвер, 22 грудня 2011, 18:03
Подібні заходи в Слов'янському державному педагогічному університеті проводять щорічно, закликаючи утриматися від прикрашання житла свіжозрубаними хвойними насадженнями.
Студенти із Слов’янська в Донецькій області пропонують робити ялинки своїми руками

Організатори акції впевнені, що штучна ялинка і виглядати буде не гірше, і настрою святкового не зіпсує. Більше того, зовсім не обов'язково витрачати заощадження на придбання новорічного символу. Якщо прикласти фантазію та вмілі руки, то ялинку можна створити з підручних і вельми несподіваних матеріалів.

Як це можна зробити, наочно демонструвала ялинкова хенд-мейд експозиція. Представлені експонати значними розмірами не відрізнялися, але суть ідеї передавали вірно. Виявляється, ялинку можна зробити з гумових рукавичок або сухих макаронних виробів. З паперу або вати. Використовуючи тканину або обгорткові матеріали. Загалом, з усього, що під руку попадеться, було б терпіння.

Виставка привертала увагу студентів, але багато хто розумів, що громадськість навряд чи підтримає «грінпісовскі ідеї». Нехай навіть головна ялинка Слов'янська, Донецької області, України - штучні, багатьом людям приємніше, за традицією, встановити вдома живу ялинку і наповнити приміщення хвойним, передноворічним ароматом.

- Але, можливо, з часом ситуація зміниться. Головне - показувати альтернативу, - вважають активісти Слов’янського державного педагогічного університету .

comments powered by HyperComments