Андрій Куликов проведе тренінг для маріупольських студентів-журналістів

Понеділок, 9 січня 2012, 15:10
Відомий український телеведучий проведе в Маріуполі тренінг для студентів-журналістів та рекламістів МДУ. Про це повідомили в прес-службі університету.
Андрій Куликов проведе тренінг для маріупольських студентів-журналістів

"10 січня Маріупольський державний університет відвідає ведучий суспільно-політичного ток-шоу «Свобода слова» Андрій Куликов. На базі навчальної телестудії «МДУ-МЕДІА» він проведе тренінг з телемистецтва, розповість студентам про тенденції сучасної телеіндустрії, про специфіку ток-шоу і про багато інше. Використовуючи набуті  у результаті тренінгу знання, майбутні журналісти зможуть випускати більш якісні відеосюжети ", - йдеться в повідомленні.

Для довідки: Андрій Куликов - медіа-експерт, журналіст з 30-річним стажем на радіо, в пресі та телебаченні, був продюсером Української служби ВВС (Лондон), працював на телеканалах «1 +1», «СТБ», «ICTV». У 2011 році в рейтингу журналу «Фокус» визнаний кращим в категорії «Провідні політичних ток-шоу». Закінчив факультет міжнародних відносин і міжнародного права Київського державного університету імені Тараса Шевченка, спеціаліст з міжнародних відносин, референт-перекладач англійської мови.

comments powered by HyperComments