"Донецькі" нагадали президенту у Києві, що опозиція у Донецьку є!

П'ятниця, 13 січня 2012, 13:31
Із закликом до президента Януковича, прем’єра Азарова та Верховної Ради України схаменутися, не приймати закон про введення ринку землі й не здавати національні інтереси та стратегічні ресурси країни вийшли на мітинг у Донецьку активісти партій «Громадянська позиція», УДАР, ВО «Свобода», а також представники правозахисних організацій і фермерських господарств.
"Донецькі" нагадали президенту у Києві, що опозиція у Донецьку є!

Як заявив один з організаторів акції, керівник Донецької обласної організації «Громадянської позиції» Олександр Гевелєв, питання продажу земель сільськогосподарського призначення не повинно навіть розглядатися чинним складом ВР, повідомили JeyNews в прес–службі партії «Громадянська позиція».

«Народні депутати нинішнього скликання у Верховній Раді давно вже втратили довіру людей. Цей парламент нелегітимний. Тому дозволити голосувати за продаж важливого стратегічного ресурсу тушкам та піаністами, якими помахом руки керує диригент Чечетов, неможна! Приймати подібні рішення може лише оновлена Верховна Рада, беручи до уваги думку фермерських господарств, підприємців та простих громадян», - заявив Гевелєв. Він переконаний, подібна акція – не остання.

«Ми будемо знову і знову показувати як місцевій владі, так і урядовцям, і президенту у Києві, що опозиція у Донецьку є!», - підкреслив керівник Донецької обласної організації «Громадянської позиції».

comments powered by HyperComments