Акція на захист бездомних тварин в Донецьку

Неділя, 1 квітня 2012, 11:55
В суботу, 31 березня близько 200 осіб взяли участь в мітингу проти масових вбивств тварин, який відбувся біля обласної прокуратури Донеччини.
Акція на захист бездомних тварин в Донецьку

Учасники акції виступали з транспарантами "Ми за чесну гру", "Ні вбивствам тварин", "Кров - не вода, з рук не відмиєш", "Ми - за стерилізацію" та іншими. Мітингуючі запалили свічки на згадку про вбитих тварин, кидали символічний м'яч у бік прокуратури, вимагали від працівників відомства справедливого слідства по фактах масового вбивства тварин.

Організатором акції виступив Донецький обласний благодійний фонд "Захист тварин".

Після пікету у прокуратури мітингувальники рушили колоною у напрямі площі Леніна. На цій площі учасники акції критикували жорстокі методи поводження з тваринами. Серед промовців були представники громадських зоозахисних організацій Донецька та інших міст України, представники притулку "Піф", члени Партії зелених та інші. Багато хто з учасників акції прийшов з собаками.

31 березня у багатьох країнах світу відбувся міжнародний марш проти вбивств бездомних тварин в Україні. Аналогічні марші пройшли в декількох містах України у рамках руху "Fair Play - Чесна Гра". В Україні ініціаторами маршу виступили Всеукраїнський Рух Захисту Тварин "За Життя", а також "Facebook- рух Земляни".

comments powered by HyperComments