Батьки-монстри довели дитину до стану мумії (Доповнено, Фото)

Середа, 18 липня 2012, 11:47
У Донецьку горе-батьки довели свого грудного немовляти до крайнього виснаження. У півроку дівчинка важить всього лише три з половиною кілограма, що вдвічі менше норми.
дитина

Як повідомили в прес-службі обласної міліції, коли правоохоронці разом з медиками побачили маля, то буквально жахнулися. Дитина була більше схожа на мумію, пише Сегодня.

За попереднім діагнозом лікарів, подружжя довели дівчинку до третьої форми дистрофії, яка вважається найважчою. На швидкІй малятко терміново забрали до реанімації Дитячої міськлікарні.

Сім'я дівчинки вважається неблагополучною, 50-річний глава сімейства зловживає спиртним. А малятко навіть не була зареєстрована в РАГСі. У пари є ще дворічний син.

Зараз в міліції вирішують питання про порушення кримінальної справи проти батьків-монстрів. За злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною їм загрожує до п'яти років в'язниці.

Доповнено: Сьогодні вранці в Дитячої міської лікарні в Донецьку в реанімації померла піврічна дівчинка, яку батьки довели до крайнього виснаження. Малятко важило вдвічі менше норми - всього 3,5 кілограма.

comments powered by HyperComments