Катання на Парашуті закінчилося для подружжя каліцтвом та лікарняним ліжком

Четвер, 19 липня 2012, 12:09
Сімейна пара постраждала під час катання на атракціоні «Парашут» в с. Урзуф (Донецька обл.). Під час зльоту жінка впала, внаслідок чого купол парашута нахилився і почав некеровано рухатися разом з пасажирами.
парашут

Як повідомляє Сегодня з посиланням на прес-службу Донецької обласної прокуратури, встановлено, що сімейна пара, відпочиваючи на узбережжі Азовського моря, скористалася послугами водного атракціону «Парашут».

Під час зльоту жінка впала, внаслідок чого купол парашута нахилився і почав некеровано рухатися разом з пасажирами. По ходу руху люди зіткнулися з катером, що стоять поруч з тим, до якого був прив'язаний купол парашута.

В результаті зіткнення чоловік отримав множинні переломи ребер, травму живота, розрив селезінки і підшлункової залози, жінка госпіталізована з переломами ребер. В даний час обидва постраждалих перебувають у лікарні.

Ведеться дослідча перевірка, в ході якої буде встановлено факт наявності у власника атракціону дозвільної документації, перевірено дотримання правил техніки безпеки, опитані учасники і очевидці подій, а також ряд інших дій.

За результатами перевірки правоохоронні органи приймуть рішення у порядку ст. 97 КПК, тобто про порушення кримінальної справи за наявності для цього підстав або ж про відмову в порушенні справи за відсутності таких.

comments powered by HyperComments