Стрілянина у маріупольському нічному клубі: один з поранених помер під час операції

Понеділок, 3 грудня 2012, 14:31
У ніч на понеділок у 15 хвилин на першу ночі оператору 102 надійшло повідомлення від адміністратора нічного клубу, розташованого в центрі Маріуполя, про те, що в приміщенні закладу прозвучали хлопки, схожі на постріли.
пістолет

Про це повідомили в прес-службі Маріупольського МУ МВС у Донецькій області

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Жовтневого райвідділу.

«Встановлено, що двоє відвідувачів, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, заважали відпочивати іншим клієнтам розважального закладу. При спробі присікти безлад, виник конфлікт, в ході якого вони вистрілили з невстановленого предмета у співробітника клубу і у відвідувача. Один з потерпілих, 1990 року народження , помер у хірургічному відділенні під час проведення операції. Другий, 1992 року народження, з кульовим пораненням стегна госпіталізований і перебуває на лікуванні», – зазначили в міліції.

Начальник прес-служби Маріуполя Юлія Лафазан уточнила, що за останньою інформацією в результаті перестрілки загинув відвідувач, а співробітникові клубу вдалося вижити.

«Протягом години 21-річні підозрювані були затримані співробітниками карного розшуку. Вони триматися під вартою», – додала прес-офіцер.

В даний час порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 115 КК України – «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

«З місця події вилучені гільзи. Скоріше за все стріляли з травматичної зброї», – додали у прес-службі.
 

comments powered by HyperComments