На конференції "Молодих регіонів" в Донецьку гімн України замінили на пісню Алли Пугачової

Вівторок, 5 березня 2013, 17:42
У Донецьку пройшла звітна-виборна конференція Донецької обласної організації "Молоді регіони". Перед початком конференції не пролунав гімн України, який традиційно звучить перед початком будь-яких політичних заходів
На конференції  "Молодих регіонів"  в Донецьку  гімн  України  замінили на пісню Алли Пугачової

Замість державного гімну прозвучала пісня Алли Пугачової "Не май сто рублів".

Конференцію проігнорували народні депутати України, члени парламентської фракції ПР Олександр Бобков, Микола Левченко таОлександр Касянюк. Їхня участь анонсувалася напередодні.

"Я довго не буду говорити, щоб це не було схоже на з'їзд КПРС", - сказав голова організації народний депутат від Партії регіонів Олександр Зац у вступному слові, яке зайняло 2 хвилини часу конференції.

Потім на екрані організатори показали фільм-звіт про діяльність організації з 2008 по 2013 рік. Однак фільм не запустився з першого разу. Коли на екрані з'явився колишній губернатор області Анатолій Близнюк, у залі засміялися. Трансляцію фільму вдалося почати з 4-ї спроби. Вела конференцію Тетяна Жукова - депутат Донецької міської ради, яку, за даними ЗМІ, можливо причетна до фальсифікації голосування в Донецькій обласній раді в 2011 році.

Нагадаємо, в День пам'яті жертв Голодомору, 24 листопада, "Молоді регіони" проводили КВК

comments powered by HyperComments