По дорозі до Харкова загинула юна зірка бальних танців (ФОТО, ВІДЕО)

Середа, 13 березня 2013, 12:26
Чемпіон України і переможець Блекпулського танцювального фестивалю 2012 року 13-річний Ілля Горшенін трагічно загинув в ДТП.
дтп

«Аварія сталася на трасі Донецьк-Харків, якою Ілля прямував на уроки в Харків для підготовки до цьогорічного Блекпулського танцювального фестивалю. У машині також перебувала партнерка Іллі Дарія Кривко. За повідомленням тренера дітей Екатеріни Спаситель, з нею все гаразд», - говориться в повідомленні.

Разом з юним танцюристом загинув 24-річний водій автомобіля «Skoda Superb». За попередньою версією розслідування, він не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з управлінням, виїхав за межі проїжджої частини, де здійснив наїзд на дерево.

Ілля Горшенін в парі з Дарією Кривко був переможцем Блекпулського танцювального фестивалю 2012 року в групах Ювеналі Стандарт і Ювеналі Латіна (Великобританія). Діти вирвали перемогу у понад сотні пар, що змагалися в їх віковій групі. Вони дуже хотіли повторити свій торішній успіх і знову виграти Блекпульський танцювальний фестиваль цього року.

Ілля був вихованцем танцювального центру "Максимум" у Донецьку.

Прощання з Іллею пройде в Донецьку 13 березня.

comments powered by HyperComments