Донеччанин, якого побили міліціонери і викинули на трасу, загинув під колесами машини

Вівторок, 26 березня 2013, 12:11
У Донецькій області прокуратура проводить розслідування за фактом спричинення правоохоронцями тілесних ушкоджень жителеві с.Луганське.
дтп

Встановлено, що п'ятеро чоловіків прибули в Мар'їнський район для вирішення конфліктної ситуації з 41-річним місцевим жителем. Знаходячись у нього удома, зловмисники побили господаря і його 72-річного батька, після чого наділи на чоловіка кайданки і відвезли в автомобілі до траси сполученням «Донецьк-Запоріжжя», де висадили і поїхали. Пізніше потерпілий був виявлений на автодорозі без ознак життя. Згідно з попередніми висновками судово-медичної експертизи встановлено, що смерть настала в результаті ДТП, пише Газета.ua.

Проведеними органами міліції оперативно-слідчими заходами особи, що скоїли злочин, встановлені. Четверо із зловмисників виявилися працівниками правоохоронного органу.

Відносно працівників міліції почато кримінальне провадження за ч.2 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень), а їх поплічника – за ч.3 ст.27, ч.2 ст.365 КК України (організація скоєння перевищення службових повноважень). Розслідування проводить слідчий відділ прокуратури області.

comments powered by HyperComments