Не "антифашизмом" єдиним - Донбас не втомлюється святкувати Дні Європи

Четвер, 23 травня 2013, 00:01
З нагоди Дня Європи в Україні (який офіційно у нас у третю суботу травня, тобто, цього року був 18 травня) у Донецьку заплановано низку заходів, до участі в яких запрошені школярів та студентів, мешканців Донецька та гостей міста. У четвер 23 травня на центральному бульварі Пушкіна будуть організовані публічні “Євродебати” серед донецької молоді, а також інтелектуально-розважальна гра “Євроквест”.
Не "антифашизмом" єдиним - Донбас не втомлюється святкувати Дні Європи

"Євродебати" – з 15:00 до 17:00 передбачатимуть серію дебатних раундів між шкільною (старшокласниками, учасниками Євроклубів) та студентською молоддю, представниками молодіжних організацій, на теми, пов’язані з актуальними питаннями в житті Європи, відносин між Україною і ЄС. Перед дебатами буде проведена інтерактивна вікторина.

"Євроквест" – з 18:00 до 19:00 передбачатиме участь молоді, мешканців і гостей міста у інтелектуально-розважальній грі, під час якої команди змагатимуться між собою на швидкість, якість, і творче виконання завдань, присвячених культурному розмаїттю Європи і світу, Донецькому краю, історії рідного міста. Проводитимуть "Євроквест" молоді люди з країн ЄС, що працюють волонтерами в Донецьку.

Урочисте відкриття "Євродебатів"  та старт "Євроквесту" відбудуться за участі керівництва області і засобів масової інформації. Нагородить переможців обох заходів Посол, Голова Представництва Євросоюзу в Україні пан Ян Томбінські. Нагородження відбудеться 24 травня в Донецькому національному університеті  в рамках заходів, присвячених відкриттю Інформаційного Центру ЄС.

comments powered by HyperComments