Все буде Алчевськ: чорний джип з "білими" паперами і майже всі сидять по хатах

Понеділок, 3 червня 2013, 12:16
2 червня в місті Алчевськ Луганської області відбулись позачергові вибори міського голови - попередній мер Володимир Чуб достроково склав повноваження через обрання його народним депутатом. Виборці Алчевська вчора встановили один з рекордів неявки: з 85,374 тисяч громадян, внесених до списків, голосувати з'явились 19,072 тисяч (аж 22,34 % городян все ж таки вирішили обрати собі міську владу).
Все буде Алчевськ: чорний джип з "білими" паперами і майже всі сидять по хатах

Вчора  представники партії УДАР - спостерігачі за виборами мера Алчевська виявили автомобіль, на задніх сидіннях якого були вже, як припускають, готові протоколи з результатами голосування та символіка ПР. Про це повідомив народний депутат з фракції партії УДАР Сергій Каплін:
"– Активістами УДАРу виявлений чорний джип з номерами ВВ 4609 ВН. Через скло видно, що в салоні автівки лежить агітація Партії регіонів, та папери, що нагадують копії протоколів з результатами голосування за кожного кандидата по низці дільниць. Ми не виключаємо, що це вже заготовлені результати виборів" , – розповів Сергій Каплін.

Як повідомив народний депутат, його однопартійці викликали на місце правоохоронців та начальника міліції Алчевська. Міліціонери допитали власника авто, але відмовилися проводити оперативні дії. На місце також приїхав керівник Луганської обласної організації Партії регіонів. Машину доставили на штрафмайданчик.

comments powered by HyperComments