Кузьма "Скрябін" про євроінтеграцію: "...я думаю, краще би Париж прийшов"

Понеділок, 28 жовтня 2013, 13:05
26 жовтня гурт «Скрябін» виступив з концертом у Донецьку, де презентував публіці свій новий альбом. Перед концертом лідер гурту Кузьма (Андрій Кузьменко) висловив свою думку щодо можливого в майбутньому вступу України до Європейського Союзу.
Кузьма "Скрябін" про євроінтеграцію: "...я думаю, краще би Париж прийшов"

Він сказав так: «Я, чесно кажучи, за. Я часто буваю в Європі, мені б дуже хотілось, щоб їхні порядки якимось чином на нас перекинулись. Можна в те не вірити, але якщо хтось був у Румунії 15 років тому і був зараз, то дві різні країни. Зараз до кожного може підійти поліцейський, питає, якою мовою говориш, кльовий, підтягнутий пацанчик, там прекрасні дороги, тих циганів, які були всюди, їх позбирали в якесь гетто. Воно щось міняє, бо Європа – то не є найгірші канони для існування. Зрозуміло, що в нас величезний ринок пропадає – Росія, але тут конфронтація двох президентів. Якби я не хотів бути далеко від політики, але та їх конфронтація вилазить наверх. Якщо сюди зайде російський капітал з їхніми олігархами, то наші олігархи просто заплачуть зі своїми копійчаними бабками. Якщо прийде сюди Тюмень зі своїми устроями, то, я думаю, краще би Париж прийшов», - вважає Андрій Кузьменко.

«Але взагалі я не вправі комусь розказувати, що люди, давайте йти у Європу. Наприклад, якийсь шахтар з Луганська з шахти Глибока, що йому та Європа. Він там як не був, так і не буде, бо та Європа йому по цимбалах. Тому це все діло таке, дуже пікантне», - підкреслює музикант.

comments powered by HyperComments