Партія "Демократичний альянс" знову скаржиться на переслідування

Неділя, 10 листопада 2013, 22:19
Наприкінці тижня Донецьк відвідав голова політичної партії "Демократичний альянс" Василь Гацько, у нього були заплановані зустрічі з місцевими журналістами. Проте, лідер опозиційної партії стикнувся із погрозами від невідомих.
Партія "Демократичний альянс" знову скаржиться на переслідування

"З самого ранку ми почали отримувати від невідомих телефонні погрози, - розповів голова Донецької обласної організації партії "Демократичний альянс" Євген Семехін. - А вдень нас переслідували машиною. Щойно ми приїхали до Ворошилівського РОВД і попросили викликати наряд, авто, яке переслідувачі вже припаркували поряд, від'їхало".

Як виявилось, погрози Василь Гацько отримував щзе напередодні візиту, невідомі застерігали його від поїздки у Донецьк. Відповідну заяву із номером машини, що перелідувала Гацька, вже подали до міліції.

Представники партії вважають, що такі дії координуються саме з Києва, бо це вже не перша спроба зриву візиту Василя Гацька до регіонів України. Проплачені мітинги проти нього відбувались під час його поїздок до Миколаєва, Черкас та Чернігова, а в Житомирі навіть відбулась провокація, коли голову партії спробували побити. Міліція перебувала поруч, але не вчинила жодних дій.

До того ж, представники партії кажуть, що останнім часом з'явилась низка публікації проти партії на провладних ресурсах. Можливо, партія, яка перебуває при владі, вважає "Демократичний Альянс" потенційною рушійною силою до політичних змін у країні.

comments powered by HyperComments