Донецька обласна рада: твір на задані теми. Після покращення - виживання

Четвер, 14 листопада 2013, 17:31
Сьогодні Донецька обласна рада прийняла рішення про проведення в 2014 році обласного конкурсу «Кращий у сфері журналістики». На це в бюджеті Донеччини наступного року планують витратити 180 тис. грн.
Донецька обласна рада: твір на задані теми.  Після покращення -  виживання

За таке рішення проголосувала більшість депутатів Донецької облради. Було вирішено включити наступний конкурс «Кращий у сфері журналістики» до переліку заходів Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2014 рік.

У наступному році в конкурсі з'являться нові номінації: «Кращий матеріал до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка» і «Журналістське розслідування».

Також  25-та сесія Донецької обласної ради згадала про труднощі підприємницької діяльності. За словами голови облради Андрія Федорука, можна однозначно сказати, що роботу підприємств потрібно зробити максимальної комфортною, і в тому числі над цим повинні працювати і правоохоронні структури. Він зазначив, що необхідно визначити перелік повноважень і питань, відповідно до якого правоохоронні органи зможуть перевіряти представників бізнесу.

«На сьогоднішній день ми разом повинні забезпечити нормальну роботу підприємців і підприємств. Тому необхідно спростити всю дозвільну систему, щоб вона була максимально прозорою. Системна робота вже проведена ... Крім того,  до кінця року в містах і районах області буде створено єдиний центр, який видаватиме відповідні дозволи», - заявив Федорук.

Наче чергові містечкові дрібничкі, але які показові. Виявляється, на схилі четвертого року Доби Стабільності, на Батьківщині Покращення все ще актуальне завдання "забезпечити нормальну роботу ...підприємств". І в тих регіональних краях, холера, самими "папєрєднікамі" та "фашистами" нічого не поясниш.

comments powered by HyperComments