Краматорськ: стихійний Євромайданчик теж збирається навколо Шевченка

Понеділок, 2 грудня 2013, 13:04
Біля пам'ятника Т. Шевченку відбувся нечисленний, але яскравий і пристрасний мітинг краматорців на підтримку вимог національного Євромайдану. Акція розпочалась стихійно зусиллями невеликої групи небайдужих городян, які закликали перехожих підтримати протести в Києві.
Краматорськ: стихійний Євромайданчик теж  збирається навколо Шевченка

Поступово кількість учасників зросла майже до ста. Люди відкрито обурювались діями керівництва держави та силовиків, закликали до скликання позачергової сесії міської ради, щоб  висловити подібну позицію від міста українській владі.

"- Мене і моїх рідних обурив факт звірського розгону учасників Євромайдану в столиці, - заявила журналістам робітниця швейної фабрики Ірина Гордієнко. - З нашою владою і силовиками нам дійсно до Європи ранувато... Але чому мусить страждати через незграбних політиканів і солдафонськи чинящих міліціонерів весь народ?"

Розгніваний мітінг прикрашав прапор Євросоюзу і кілька нашвидкоруч виконаних від руки плакатів. Всі учасники акції зібрали певні кошти на допомогу постраждалим від  дій  "Беркуту"  на  Євромайдані  і дружно "відправили" у відставку керівництво країни.

 
comments powered by HyperComments