Які саме "підготовлені бойовики і провокатори" заважають Азірову покращувати стабільність

Четвер, 5 грудня 2013, 18:56
За день до погрому на Євромайдані міністерство Захарченка заплатило панамському офшору чергові бюджетні мільйони. 29 листопада Міністерство внутрішніх справ України уклало угоду з донецьким ТОВ «АМІ» на закупівлю послуг впровадження системи електронного документообігу в апараті МВС України та супутнього обладнання. Вартість угоди складає 14,79 млн грн.
Які  саме "підготовлені бойовики і провокатори"  заважають  Азірову покращувати стабільність

Товар мають поставити з моменту укладання договору до кінця 2013 року. Придбають комп’ютерні програми: ліцензії серверні комп’ютерні програми, 300 ліцензій на робочі клієнтські місця, системи керування базами даних та ін.

Також закуплять периферійне та серверне обладнання: матричні принтери для нанесення штрих-коду, сканери, персональні ідентифікатори та носії електронного цифрового підпису та ін.

Договором також передбачено, що підрядник має налагодити роботу комп’ютерних програм, навчити працівників користуватись ними, поставити систему антивірусного захисту, створити комплексну систему захисту інформації, оброблюваної в системі електронного документообігу МВС України, надавати гарантійну підтримку не менше 36 місяців.

Власником донецької фірми «АМІ» є ТОВ «Фінансові послуги» зі статутним капіталом 1 тис грн., яка зареєстрована на Марію Тимошенко і панамську корпорацію «Фьюст Трейдінг Інвестмент Корп.». Раніше засновником «АМІ» значився Анатолій Нозік з Дружківки (Донецька область), який і сьогодні залишається директором компанії.

У «Віснику державних закупівель» опубліковано дані про підряди ТОВ «АМІ» на суму 137,81 млн грн.

Єдиним конкурентом на торгах з різницею пропозицій 0,3% було ТОВ «БМС Консалтінг» Сергія Савченка та ТОВ «Монсервен», зареєстроване на кіпрську компанію «Перпл Стоун Інвестментс ЛТД».

Як повідомлялось, Міністерство внутрішніх справ України 25-26 листопада за результатами тендерів уклало низку угод на придбання бойового спорядження та боєприпасів на 5,91 млн грн. 

comments powered by HyperComments