На Майдан у Луганську близько півтисячі людей вийшли "за тих, кого побили. За тих, хто стоїть на морозі»

Неділя, 15 грудня 2013, 20:18
Сьогодні вже традиційно на луганський Євромайдан прийшли не лише представники опозиційних сил, але й позапартійна молодь, студенти та просто небайдужі городяни. За різними підрахунками учасників акції було від 300 до 500, серед них - члени "Батьківщини", "Свободи", " Громадянської позиції".
На Майдан у Луганську близько  півтисячі людей вийшли  "за тих, кого побили. За тих, хто стоїть на морозі»
«Я, чесно кажучи, у політиці не дуже розбираюсь. Але, якщо Майдан за Європу, то я - за Майдан. Це краще, ніж Росія. А взагалі я за людей. За тих, кого побили. За тих, хто стоїть на морозі», - розповіла учасниця Євромайдану Олена Харканович.

Тим часом аматори з молодіжного театру провели у  Луганську флешмоб – «Єдина країна, європейська Україна!», у фіналі якого казковий герой Сірко проганяв триголового змія. Голови чудовиська були увінчані малюнками, схожими на портрети Януковича, Азарова та Єфремова.

//lugansk.comments.ua

«Люди об’єднались і прогнали цього дракона. Якщо хоче, нехай до сусіднього подвіря летить і там все спалює. А люди всі обєдналися і стали жити щасливо і немає в них протиріч», - кажуть активісти.

Луганський Євромайдан і надалі збиратиметься щовечора на центральній площі міста. Люди сказали, що стоятимуть до повної перемоги столичного Євромайдану.

 

 

 

comments powered by HyperComments