Луганська влада так захопилась боротьбою з Євромайданом у столиці, що програла суд у себе вдома

Середа, 18 грудня 2013, 14:08
Господарський суд Луганської області повністю задовольнив позовні вимоги підприємців Центрального ринку до Луганської міської ради та її виконкому, і повернув позивачам їх робочі місця на ринку, які у торговців забрали керівники міста і депутати. После этого луганчане неоднократно пикетировали сессии горсовета и требовали дать им возможность торговать на прежнем месте. Компромисса достичь не удалось и вопрос пришлось решать в судебном порядке.
Луганська влада так захопилась боротьбою з Євромайданом у столиці, що програла суд у себе вдома

Всі рішення виконкому і міськради, які передбачали розірвання договорів оренди з підприємцями  визнані незаконними.

Підприємці та профспілкові і громадські організації, які їх підтримали, не планують зупинятися на досягнутому, натомість обіцяють докласти всіх зусиль, щоб чиновники, які намагались позбавити людей робочих місць, будуть публічно покарані.

Як повідомила ініціативна група орендарів так званих "Харківських рядів" Центрального ринку Луганська, вже спрямоване звернення до Президента і Генерального прокурора з проханням дати оцінку неправомірним діям місцевих чиновників.

Нагадаємо, що 30 вересня цього року чергова сесія міськради ухвалила рішення не продовжувати строк оренди землі з торговцями Центрального ринку  начебто через плани перетворити вулицю Демехіна на проїзжу, що викликало бурхливі протести луганських підприємців.

На минулі вихідні, як повідомлялось, міський голова Луганська Сергій Кравченко закликав земляків їхати до Києва підтримувати політику Януковича і Азарова.

comments powered by HyperComments