"Вільна каса!": бюджет Азірова для Партії регіонів

Субота, 21 грудня 2013, 18:09
В опозиції продовжують аналізувати проект Державного бюджету на 2014 рік. В результаті вона відкриває плани влади використати гроші на себе, кохану. Так, уряд пропонує не виплачувати власні борги українцям навіть за рішенням судів - сума на це передбачена вдвічі менша за цьогорічна. Натомість, передбачено майже вдвічі збільшити підтримку вугледобувних підприємств. Цю графу бюджету в опозиції називають тіньовою касою Партії регіонів. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав народний депутат Андрій Пишний (з фракції ВО "Батьківщина", дуже близький до А.Яценюка).
"Вільна каса!": бюджет  Азірова  для  Партії  регіонів

"Тіньова каса Партії регіонів - 13,3 млрд. грн. Саме така сума передбачена проектом бюджету- 2014 на державну підтримку вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат собівартості готової вугільної продукції. Це корупційні гроші. Галузь нереформована. Кошти шахтарям як не доходили, так і не дійдуть. Це ще одна чорна діра українського бюджету, яка наступного року стане ще однією тіньовою касою президентської кампанії Януковича. Торік ця сума становила 7,8 млрд. грн., цього року вона зросла на 5,5 млрд.", - написав опозиціонер.

"Підтвердилися висновки: уряд не збирається виконувати рішення судів, які гарантовані державою (а це стосується близько 10 млн. чоловік). Фактична потреба для забезпечення виконання рішень суду для чорнобильців, дітей війни та військових пенсіонерів становить близько 12 млрд грн. (за даними Мінсоцполітики). На 2014 рік передбачено близько 77 млн., а це навіть в 160 разів (!) менше від потреби і навіть удвічі менше, ніж у 2013 році (157 млн.). Який висновок - ці люди НІКОЛИ за Януковича не отримають належних їм сум", - зазначив нардеп.

 

А  так  починався  Держбюджет-2013

//www.wz.lviv.ua

comments powered by HyperComments