Євротиждень у Донецьку: вірші, лекції, Жадан ...

Вівторок, 24 грудня 2013, 15:30
Євромайдан у Донецьку щодня збирається біля пам'ятника Шевченку о 12:00 та 18:00. Денні зустрічі проводять найчастіше у форматі «форум», куди люди приходять просто поспілкуватися. Вечірні збори зазвичай мають інтерактивну форму — "вільний мікрофон", акції, лекції тощо. Наприкінці тижня очікують гостей з Харкова.
Євротиждень у Донецьку: вірші, лекції, Жадан ...

Найближчими днями донеччан запрошують на такі зустрічі:

Вівторок, 24 грудня

18:00 - Поетичний вечір: вірші відомих українських поетів та свої власні читатимуть активісти Євромайдану та донецькі молоді поети. Серед них: Анастасія Балабанова, Богдан Новак, Віктор Семернін та інші.

Середа, 25 грудня

12:00 - форум

18:00 - Відкритий університет: Ігор Тодоров, професор кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Донецького національного університету, заступник директора науково-інформаційного Центру міжнародної безпеки та євроатлантичної співпраці, голова Донецького відділення науково-дослідницької ГО "Українська асоціація європейських студій", член Донецького відділення Наукового товариства імені Шевченка, «професійний євроінтегратор» та гравець у футбол прочитає лекцію про євроінтеграцію та подальші можливі шляхи розвитку України.

Четвер, 26 грудня

12:00 - форум

18:00 - Політичний кросворд: активіст Євромайдану підготував політичний кросворд. Усі разом розгадаємо його на вечірніх зборах.

П'ятниця, 27 грудня

12:00 - форум

18:00 - Акція «Платний майдан»: опоненти постійно звинувачують Євромайдан у тому, що кожен учасник приходить сюди не за покликом душі та власних переконань, а за гроші Державного департаменту США. Активісти Євромайдану, звісно, не американський Держдеп, але хочуть  «заплатити» учасникам акції смачними «грошима».

Субота, 28 грудня

12:00 - форум

18:00 - Жадан кличе на Майдан! Відомий український поет і письменник Сергій Жадан та гурт «Собаки в космосі» (Харків) запрошують усіх на рок-концерт на Євромайдані в Донецьку. Вхід вільний!

Неділя, 29 грудня

12:00 - віче та хода

18:00 - форум - учасники Євромайдану в Донецьку рушать ходою містом. З собою необхідно приносити плакати та речі, що створюють звукові ефекти (відра, барабани, порожні пластикові пляшки з камінцями тощо). Ми хочемо, щоб донеччан на Майдані ставало більше, то ж необхідно їх розбудити. Маршрут ходи буде оголошено пізніше.

 

comments powered by HyperComments