І знову напад "відомих": у Донецьку розтрощили кафе, де зібралися активісти Євромайдану (Відео)

Неділя, 16 лютого 2014, 13:25
У Донецьку кільканадцять «тітушок» вчинили напад на громадських активістів.
І знову напад "відомих": у Донецьку розтрощили  кафе, де зібралися активісти Євромайдану  (Відео)

Активісти Євромайдану проводили зустріч зі столичним  молодіжним експертом Олександром Солонтаєм  в «Антікафе» в центрі Донецька.

Вони дружньо спілкувалися, пили чай, коли в будівлю зайшли кілька чоловік з георгіївськими стрічками і почали чіплятися до Солонтая,  провокуючи сварку. Після цього до кафе забігли близько 15 хлопців [- за іншими свідченнями було до 30  «тітушек»], які одразу почали бити людей й трощити кафе.

Цікаво, що затримані були саме постраждалі  (Відео), а агресори, натомість, звісно ж швидко зникли з місця подій. До рук міліції потрапили лише активісти Євромайдану, двоє з яких журналісти. Жоден із нападників не був затриманий.

Однак, міліція стверджує, що нікого з активістів не затримували. Їх лише доставили до відділення для отримання свідчень щодо інциденту. При цьому працівники міліції не дали зрозуміти, як скоро вони відпустять активістів [- за кілька годин людей відпустили].

Як ми пам'ятаємо, в Донецьку «тітушки» неодноразово чинили напади на активістів Євромайдану. Так, тільки Ворошиловський райвідділ міліції розслідує близько 10 кримінальних справ за фактами нападу на активістів і перешкоджання професійній діяльності  журналістів. Однак, наразі ніхто зі зловмисників не був притягнутий до відповідальності.

 Фото очевидця  Лариси Білозерової

comments powered by HyperComments