Донецьк народив два майдани, між якими поставив ланцюг з міліціонерів

Світлана Куропій  |  Неділя, 23 лютого 2014, 21:49
Життя Донецька на фоні актуальних політичних подій країни набувають стрімкого розвитку.
Донецьк народив два майдани, між якими поставив ланцюг з міліціонерів

Молодики характерного вигляду влаштовують фотосесії у заварених дверей Донецької  ОДА

Члени та керівники Партії регіонів різко почали зрікатись від владної руки екс-президента,  а міліція намагається забезпечити повноцінну охорону порядку для кожного.

До прикладу, своїми враженнями у соціальні мережі ділиться донецький журналіст Кирило Сазонов, який наголошує, що найбільша небезпека в місті зараз для працівників саме його професії. Чоловік розповідає про проведення двох мітингів – за та проти Майдану. Також журналіст відзначив роботу міліції, яка зуміла протистояти та вчасно зупинити конфлікти.

Варто відзначити, що зібрання обох майданів відбувалось досить  близько, приблизно, на відстані 200 метрів один від одного і активісти обох сторін намагались «прорватись у ворожий табір».

В свою чергу найвпливовіші мешканці Донецька закликають жителів міста й українців загалом триматися єдності і боротись за цілісність держави. Зокрема, таку позицію висловив голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький, звертаючись до жителів області.

«Я сьогодні говорив з шанованими людьми Донбасу - президентом футбольного клубу «Шахтар» Рінатом Ахметовим, з Героями України Скударем і Звягільським, з мером міста Донецьк Лук’янченком. Усі вони вбачають майбутнє, наше з вами майбутнє, в єдиній, цілісній і незалежній Україні. Сильній Україні. Ми вас не підведемо!» - підкреслив Шишацький.

Фото: comments.ua

comments powered by HyperComments