Східний маразматичний фронт: Луганські нардепи-регіонали втекли від роботи і відповідальності

Неділя, 2 березня 2014, 16:54
Сьогодні відбулась позачергова сесія Луганської обласної ради. Її пікетували кілька сотень проросійських активістів.
Східний маразматичний фронт: Луганські нардепи-регіонали втекли від роботи і відповідальності

В присутності кількох народних депутатів, серед яких був і глава фракції Партії регіонів у парламенті  одіозний Олександр Єфремов, більшість місцевих депутатів спробували проголосувати звернення «за допомогою до братнього народу Російської Федерації в випадку подальшої ескалації конфлікту».
Єдиним депутатом облради, який публічно засудив таку ініціативу, виявився Андрій Шаповалов. Він закликав колег «не допустити війни в Україні»

«Навіщо ви це робите? Середній вік депутата облради – 59 років, ви ж не підете воювати, підуть ваші діти і внуки. Я не буду голосувати за це звернення. Якщо в цій країні будуть вбивати за інакодумство – ця країна приречена», - сказав Шаповалов.

Активісти «Луганської гвардії» спробували заглушити його криками, оплесками та свистом.

«Прошу вас підходити до прийняття рішень з холодною головою», - сказав депутат А. Шаповалов.

Наразі Луганська  облрада обмежилась банальною вимогою до влади України надати якийсь статус російській мові та провести референдум про федералізацію.
Притому  народний депутат Єфремов заявив вуличним активістам, що сумнівається в легітимності нової влади.

Нагадаємо, що сьогодні в столиці засідала надзвичайно важлива позачергова сесія Верховної Ради, яку глава фракції «Регіонів» разом з групкою однопартійців просто прогуляв. Останній раз він виконував свою депутатську роботу  21 лютого, всі наступні засідання, як зазначено на сайті парламенту, «відсутній».

У  О.Єфремова зараз важливіші клопоти, ніж робота в Раді: з 28 лютого його банківські рахунки в Швейцарії заблоковані за співучасть у фінансових оборудках і порушенні прав громадян України.

Уривок з "чорного списку" служби банківського контролю Швейцарії

Фото: Ракурс

comments powered by HyperComments