У Слов'янську почалася антитерористична операція. Один блокпост ліквідований

Неділя, 13 квітня 2014, 11:53
Керує операцією антитерористический центр СБУ України. Задіяні сили з усіх силових підрозділів країни.
У Слов'янську почалася антитерористична операція. Один блокпост ліквідований
Про це на своїй сторінці в Facebook написав Арсен Аваков.
 
У результаті силової операції, яку проводить 13 квітня в Слов'янську МВС України, ліквідовано блокпост на в'їзді в місто з боку Краматорська (напрямок на Донецьк), передає ИТАР-ТАСС. «Блокпост на в'їзді в Слов'янськ з боку Краматорська знищений. Блокпост з боку Харкова зараз ліквідують», - передає агентство слова головного редактора видання «Новини Донбасу» Олексій Мацука. За свідченнями очевидців, під час спецоперації застосовувалася зброя, в тому числі гранатомети.

Під час проведення антитерористичної операції постраждало троє правоохоронців, сьогодні вранці на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив Дмитро Тимчук.

Він написав, що про втрати з боку терористів, у нього немає.

Проте в соціальних мережах в групах, що підтримують сепаратистів, є непідтверджена інформація про трьох постраждалих сепаратистів.

І хоча на форумах міста з'являється все більше закликів приходити на допомогу проросійським сепаратистам, вони залишилися без підтримки місцевих жителів. За повідомленнями очевидців, у багатьох частинах міста «зелені чоловічки» у страху залишають блок-пости.

Жителі Слов'янська повідомляють: у різних районах міста лунають звуки пострілів і вибухів. Над мерією знову піднято український прапор, російський - скинутий.

У повітрі над містом то і справа з'являються вертольоти. В'їзд в місто з боку Донецька перекритий постом ДАІ, посиленими БТР. Автотранспорт в місто не пускають.
comments powered by HyperComments