Терористи розстріляли блокпост Нацгвардії під Волновахою

Четвер, 22 травня 2014, 11:23
У ніч на четвер, 22 травня, відбулися бойові зіткнення українських силовиків з групами терористів поблизу Рубіжного та Волновахи.
Терористи розстріляли блокпост Нацгвардії під Волновахою

Про це, спираючись на оперативні дані групи «Інформаційне Опір», написав написав на своїй сторінці в Facebook Дмитро Тимчук.

За його словами, з боку сил АТО є загиблі. Зокрема, під Волновахою, за даними ІС, загинуло 8 українських силовиків, поранено 18.

Цей населений пункт знаходиться досить далеко від головного «вогнища тероризму» – Слов'янська та Краматорська, пише Тимчук.

«Враховуючи також той факт, що в даний час у зоні АТО зосереджені достатні сили і засоби, задіяні в операції, знову гостро постає питання ефективності та компетентності керівництва АТО», – зазначає військовий експерт.

Напад було скоєно на загін українських військових, що базувалися в районі регіонального ландшафтного парку «Форест парк» в Донецькій області.

Про це кореспонденту ZN.UA повідомили мешканці прилеглого селища Ольгинка.

Бойовики самопроголошеної Донецької народної республіки прибутку на зелених мікроавтобусах, схожих на викрадені раніше бойовиками ДНР інкасаторські автомобілі "Приватбанку". Стрілянина біля табору української армії було чути всю ніч.

comments powered by HyperComments