ДНРівці викрали «швидку допомогу»

Четвер, 29 травня 2014, 14:46
В Донецьку представники ДНР викрали машину швидкої допомоги. Про це повідомив тимчасовий сайт Донецької обласної держадміністрації.
ДНРівці викрали «швидку допомогу»

Це був автомобіль Peugeot Boxer з державним номерним знаком АН 0153 IС. «Як повідомляє департамент охорони здоров'я облдержадміністрації, щойно в обласному центрі представниками так званої Донецької народної республіки викрадено спецавтомобіль. Машина викрадена з двору станції швидкої медичної допомоги по вулиці Щорса в Донецьку», – було сказано в повідомленні.

 

Напередодні військовий експерт та ініціатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив, що терористи використовують викрадені машини «швидкої» для перевезення в зоні антитерористичної операції своїх бойовиків, зброї та припасів.

 

Після чого Донецька ОДА заявила, що в Донецькій області їх не викрадали . Тимчук на це відповів, що й не вказував на місце викрадення «швидких». Він також послався  на відео, на якому видно було машину «швидкої допомоги» у колоні техніки терористів. Але Донецька ОДА дала наступну відповідь: «На відео чітко видно, що автомобіль, про який йдеться, не належить до класу карет невідкладної допомоги».

comments powered by HyperComments