Колона терористів, яка прорвалась до Савур-Могили, була знищена силами АТО

Середа, 30 липня 2014, 23:28
Українські десантники знищили дві фури з боєприпасами та один танк російських найманців, які проривалися до Савур-Могили.
Колона терористів, яка прорвалась до Савур-Могили, була знищена силами АТО

Про це Укрінформу повідомив боєць аеромобільної бригади, яка знищила колону. «В результаті завданого нами удару було знищено 2 фури з боєприпасами і один танк бойовиків», – розповів він. За його словами, точну кількість вбитих російських  найманців встановити складно. Проте він зазначив, що там точно «не менше 20 трупів».

Удар по колоні терористів був завданий у середу вранці. В цей час вона перебула у лісопосадці, прориваючись зі сторони Д'яково в напрямку Савур-Могили.

«У бойовиків там вочевидь закінчуються боєприпаси. І їм везли допомогу. Але вже не буде. Годин дві бухало. Мабуть, везли і ПТУРи, бо ракети розліталися навколо» – розповів десантник.

Він також додав, що кільком танкам бойовиків все-таки вдалося вийти з-під обстрілу та втекти в напрямку Савур-Могили.

Відомо, що 28 липня українські військові в результаті запеклих боїв зайняли стратегічну висоту Савур-Могила на кордоні з Ростовською областю. Завдяки цьому вдалося відкрити коридор для забезпечення частин та підрозділів АТО.

comments powered by HyperComments