На Донеччині пускають газ та ремонтують мости

Вівторок, 5 серпня 2014, 16:06
На Донеччині пускають газ та ремонтують мости

 

Зв’язок між Луганськом та Донецьком почали відновлювати з мостів, які знищували терористи. Військові інженери вже завершили реконструкцію переправи в Сєвєродонецьку – 40-метровий міст через річку Борову. Наразі відновлено вже чотири шляхопроводи, які поєднують густонаселені райони Донеччини та Луганщини.

А тим часом у Донецьку продовжують розгулювати озброєні вояки. На сайті Донецької міської ради з’явилась інформація про "вільне пересування людей у камуфляжній формі та з автоматичною зброєю вулицями міста" – це представники самопроголошеної ДНР. Озброєні люди блокують роботу міських комунальних підприємств( зокрема, не працює диспетчерська станція «Трудівська»),  а також проїзд транспорту.

Силами ПАТ «Донецькміськгаз»  майже відремонтовано подачу газу у Петровському і Куйбишевському районах. На жаль,  через повне або часткове руйнування приватних будинків і квартир підключити до газопроводу вдається не всіх. На черзі до підключення ще 133 родини. Загалом, за період проведення бойових дій на Донеччині в результаті пошкоджень відключено від газу 84 км газових мереж.

 

Фото ілюстративне

comments powered by HyperComments