За минулу добу в Луганську поранили 68 мирних жителів

Субота, 23 серпня 2014, 17:04
Через бойові дії в Луганську за минулу добу поранення отримали 68 мирних жителів.
За минулу добу в Луганську поранили 68 мирних жителів

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської міської ради.

За інформацією, вже понад 20 днів ситуація в Луганську залишається критичною: нема світла, води, не працює мобільний і стаціонарний зв'язок.

Мешканці кажуть, що місто не припиняють обстрілювати. За повідомленнями ЗМІ, тільки за минулу добу внаслідок збройних протистоянь в Луганську були поранені 68 мирних жителів.

На сайті ООН співробітники Міжнародного комітету Червоного Хреста, які прибули до Луганська, заявили про те, що в місті складна гуманітарна ситуація.

Зафіксовані нові руйнування житлових будівель та об'єктів інфраструктури. Зокрема городяни повідомляють, що серйозно постраждали будинки вулиці Радянської.

Ситуація з відсутністю постачання до міста продуктів, медикаментів, палива залишається без змін. Як і раніше, на території Луганська не здійснюються виплати зарплат, пенсій і соціальних виплат.

У Луганській області бойові дії тривають у передмісті Луганська, Станично-Луганського району, Алчевська і Перевальська.

Нагадаємо, що російські війська та бойовики продовжують використовувати проти українських військових потужні установки залпового вогню "Ураган".

Як повідомляв iPress.ua, вчора від Молодогвардійська в луганському напрямку вирушила колона важкої техніки російських найманців. Ще одна колона зафіксована у населеному пункті Давидове-Нікольське.

comments powered by HyperComments