У луганській Книзі пам'яті вже 337 прізвищ загиблих людей

Неділя, 14 вересня 2014, 12:42
Луганчани продовжують допомагати один одному в поширенні інформації про те, що відбувається в місті.Одна з ініціатив - Книга пам'яті, в яку кожен може додати інформацію про відомих йому загиблих. За останній тиждень до Книги пам'яті додалося 10 нових прізвищ. Зараз їх 337, повідомляє газета "ХХІ століття".
У луганській Книзі пам'яті вже 337 прізвищ загиблих людей

 

Ідея створення такої Книги пам'яті з'явилася в адміністратора Facebook- групи "Луганськ. Біла книга". Мета групи - відстежувати інформацію про поранених і загиблих в місті Луганськ, повідомляти про місця чергової трагедії, давати консультації про те, куди і в яких випадках необхідно звертатися для пошуку людей.

Тепер же, завдяки небайдужим людям, розміщену в групі інформацію про загиблих з'явилася можливість систематизувати. Створений список загиблих в Луганську і Луганській області.

"Інформація про 131 загиблу людину була зібрана тільки за три дні існування ресурсу, - відзначає автор ідеї. - Ви ж розумієте, що доки люди залишаються без зв'язку, це далеко не остаточна цифра. Я боюся думати, скільки загиблих насправді.".

За словами в.о. голови Луганської облдержадміністрації Ірини Веригіної, за період бойових дій в Луганську загинули вже більше 2 тис.людей.

comments powered by HyperComments