Ситуація в Донецьку 15 вересня

Понеділок, 15 вересня 2014, 20:20
15 вересня в Донецьку, в порівнянні з попереднім днем, відносно спокійно. Періодично чути звуки вибухів. За повідомленням Донецької міської ради, вночі з 14 на 15 вересня в місті не було активних бойових дій. Станом на ранок 15 вересня обстановка в місті напружена. Звуки залпів, за повідомленнями жителів, періодично чутні в Ленінському і Кіровському районах.
Ситуація в Донецьку 15 вересня

 

Комунальні підприємства міста працюють у штатному режимі. Продовольство в місті є. Магазини працюють, на їх прилавках - продовольчі і непродовольчі товари, а також речі першої необхідності.

Крім того, громадський транспорт у Донецьку рухається автомагістралями згідно з графіками.

У першій половині дня сталося аварійне відключення 17 трансформаторних підстанцій у Ворошилівському та Калінінському районах. На даний момент електропостачання підстанцій відновлене. О 12 годині 15 хвилин були знеструмлені 3 підстанції в Куйбишевському районі, без електропостачання селище Грабари. Для з'ясування причин відключення на місце виїхали аварійні бригади Донецьких електричних мереж.

У місті перебої з водою. Скорочений час подання води до мікрорайонів: Мирний, Зоряний, Сонячний, Блакитний. Жителі отримують воду тільки на 1,5-2 години увечері. Відсутнє водопостачання I і II Адмінмайданчиків у Куйбишевському районі. Для жителів здійснюється підвезення води.

comments powered by HyperComments